Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟΒΑΡΟΥΝ «ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙΑ»


Αλήθεια, τι ακριβώς «παίζει» με τις Αντιδημαρχίες της Τρίπολης; Ποιοι προβάρουν τα «κουστούμια» που έχει ράψει για την πάρτη τους ο Σμυρνιώτης; Κατ’ αρχήν να πούμε, ότι απ’ ότι φαίνεται, υπάρχουν δύο είδη κουστουμιών. Αυτά που όντως έχει ράψει για κάποιους ο Γιάννης και αυτά που έχουν ράψει κάποιοι άλλοι για τον Γιάννη.
Αυτά που ράφτηκαν πριν τις Δημοτικές εκλογές, κι αυτά που ράφτηκαν και οριστικοποιήθηκαν πριν λίγες μέρες.
Τι βλέπουμε εμείς; Κατ’ αρχήν να προετοιμάζονται Σαββάκης, Ταλούμης και Τασιγιαννάκης. Ο τελευταίος μάλιστα που χαρακτηρίζεται σαν «Τατουλικός» πολύ πιθανόν να γίνει Αντιδήμαρχος με τομέα δράσης την καθαριότητα. Πάντως, γι’ αυτόν τον τομέα, ακούγεται και το όνομα του Κατσαφάνα, ενώ για Αντιδημαρχία προορίζεται σύντομα και ο Μπόζος και ο Κοσκινάς.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η καρέκλα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, για την οποία σιγοψιθυρίζεται το όνομα του Καρλή.
Πόσοι τον αριθμό θα είναι όμως, οι νέοι Αντιδήμαρχοι; Θα είναι ακριβώς, όσοι προβλέπει ο νόμος, ή λόγω οικονομικής κρίσης, ο Σμυρνιώτης θα επιλέξει να είναι ένας – δύο λιγότεροι; Κάτι τέτοιο ακούγεται και δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην το πιστέψουμε. Εξ’ άλλου, με αυτή την κίνηση, συν τοις άλλοις, ο Γιάννης θα κερδίσει και τις εντυπώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: