Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟΝ

επεισόδιο... διπλωματικό! Ανέβηκε στο βήμα για χαιρετισμό ο Γ. ΜΠΑΡΟΥΤΣΑΣ-να και οι συνήθεις (και βαρετές, λένε οι περισσότεροι) προσφωνήσεις: «Σεβασμιώτατε, κ. βουλευτά, κ.κ. δήμαρχοι, κυρίες και κύριοι...». Έναν λησμόνησε, έναν ξέχασε και προσπέρασε ο πρόεδρος της ΤΕΔΚΑ στην προσφώνησή του-σας αφήνω να τον βρήτε ή να... ζήσετε με την απορία!

Καλείται αμέσως ύστερα στο βήμα, ω τι σύμπτωση!, ο Π. ΤΑΤΟΥΛΗΣ: «Σεβασμιώτατε, κ. βουλευτά, κ. δήμαρχε, κ. δήμαρχοι...». Αναφέρθηκε ύστερα, ως φυσικόν, στον δήμαρχο Φαλάνθου Κ. Ψυχάρη, τον οποίο χαραχτήρισε εμφαντικά ως «ευγενή, νηφάλιο, δημιουργικό και ανιδιοτελή». Στην όλη προσφώνησή του, κάποιοι... κακεντρεχείς διέκριναν μπηχτές και... πλαγιομετωπικές νύξεις εναντίον ενός-σας αφήνω να τον βρήτε ή να... ζήσετε με την (δεύτερη) απορία!
Και οι δύο άντρες, πάντως, συνέπεσαν στο και εξήραν το έργο του δημάρχου Φαλάνθου. Το ίδιο, λίγο αργότερα, και ο παραλαμβάνων Γ. Σμυρνιώτης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, ο Μπαρούτσας δεν προσφώνησε τον Τατούλη.
Αφήστε τον άνθρωπο στο πόνο του.
Ξέρεις τι είναι, μετά από τόσα χρόνια δόξας, εξουσίας, προβολής και φιλοδοξιών να αναλάβεις ανωτέρου επιπέδου αξιώματα, να κατορθώνεις να εκλέγεις μόνο τον ξάδελφό σου και μάλιστα στην αντιπολίτευση;;;;
Αχ βρε Πέτρο, πώς έγινε και δεν αναγνώρισες το τεράστιο έργο και τις ικανότητες του Μπαρούτσα;;;
Γι'αυτό δεν έκανε καμία αναφορά στο προσωπό σου, γιατί πάντα σεβόταν τους θεσμούς, όπως αυτόν του περιφεριάρχη.
Εξάλλου, αυτός τελευταία ασχολείται με αντιπροέδρους κομμάτων και ...πάνω, μην περιμένεις να ασχοληθεί με τον ... περιφεριάρχη.
Ας τον έκανες αντιπεριφεριάρχη, τότε θα σου απέδιδε όλες τις τιμές. Θα οργάνωνε και φανταστικές φιέστες προς τιμήν σου.
Ας πρόσεχες!!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αποδεικνύεται ότι ο Μπαρούτσας δεν θα μας αφήσει να ησυχάσουμε από την παρουσία του και την μεγάλη πολιτική του οντότητα.
Το νέο είναι ότι γράφτηκε στην Νέα Δημοκρατία ( ...είναι σίγουρο).
Αλλους κατηγορούσε για κολοτούμπες, αυτός τις κάνει και στην πράξη.
Πάντως στην Νέα Δημοκρατία πολλοί ανησυχούν ...για τον Αβραμόπουλο απο την εξέλιξη αυτή. Φαλινεται να έχει ... μεγάλη ουρά το θέμα.
Καλή διασκέδαση.