Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Πόσος παραλογισμός πια;;;;

Διαβάζω την είδηση: «Μπλόκο στις επιστροφές του ΦΠΑ και στις επιστροφές φόρου για όσους μεγαλο-οφειλέτες του ΙΚΑ δεν ενταχθούν στις ρυθμίσεις του υπουργείου Εργασίας προγραμματίζει η κυβέρνηση.
Μία εβδομάδα μετά τη λήξη της προθεσμίας που είχε δώσει το υπουργείο σε οφειλέτες που χρωστούν ο καθένας στο ΙΚΑ εισφορές ενός εκατομμυρίου ευρώ και πλέον, ο υπουργός Γ. Κουτρουμάνης διαβεβαίωσε μιλώντας στα «ΝΕΑ» ότι για όσους δεν προσήλθαν στο Ιδρυμα για να τακτοποιήσουν τα χρέη τους θα ενεργοποιηθεί το μέτρο της παρακράτησης εις χείρας τρίτων, δηλαδή δεν θα μπορούν να εισπράξουν από κανένα δημόσιο ταμείο χρήματα που ενδεχομένως να δικαιούνται.»
Ποια είναι η εύλογη απορία μου; Μα η αυτονόητη! Δηλαδή σε όλους αυτούς τους μεγαλοοφειλέτες τόσα χρόνια το Δημόσιο ενώ δεν εισπράτει από αυτούς τους επιστρέφει τα όσα δικαιούνται; Φροντίζει να είναι συνεπέστατο όταν εκείνοι δεν είναι; Και τώρα τι κάνει; Τους φοβερίζει; Κι όλα αυτά όταν εσύ , ο μικρός και ο μεσαίος αν έχει επιστροφή φόρου ή έστω επιστροφή χρημάτων από τα φάρμακά σου στο ΙΚΑ σου βγάζουν την πίστη ανάποδα για να σου τα δώσουν! Χρόνια ολόκληρα το κράτος δικαίου αυτούς τους μεγαλοοφειλέτες των άνω του ενός εκ ευρώ τους αντάμειβε για την ασυνέπειά τους! Τώρα και καλά θα τους τιμωρήσει… άραγε θεωρούν ότι πείθουν κανέναν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: