Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΟΛΗ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΔΕΛΦΑΚΗ

Την αίσθηση του βάρους από το φορτίο που καλείται να σηκώσει με την κατάθεση της υποψηφιότητάς του για το Δήμο Τρίπολης, υπογράμμισε ο κ. Νίκος Δελφάκης στη χθεσινή επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού  του «Συνεργασία για την Τρίπολη Πρωτεύουσα Πόλη» στο ξενοδοχείο «Μαίναλον». 
Κατ’ αυτήν ο υποψήφιος δήμαρχος   αναφέρθηκε στο συνεργατικό σχήμα της παράταξής του, που περιλαμβάνει την παράταξη «Τρίπολη πρωτεύουσα πόλη», «Τρίπολη των πολιτών» και μεγάλο τμήμα της ΝΔ, ενώ δεν απέκλεισε συνεργασία στο δεύτερο γύρο  με άλλες παρατάξεις που εντάσσονται σε αυτήν την προοπτική, πλην Σμυρνιώτη και ΚΚΕ.
Μίλησε για το ενδιαφέρον του προς τους νέους, που δεν ασφυκτιούν, μέσα από την επαφή  που έχει αναπτύξει με αυτούς στο Φιλοτεχνικό παλιότερα  και τώρα με το Συμβούλιο Νέων στο Δήμο, ως υπεύθυνος γι αυτό.
Δεν συμφώνησε  με τον όρο  «δαχτυλίδι» που κάποιοι του προσάπτουν πως πήρε από το Δήμαρχο, θεωρώντας την επιλογή του από την δημοτική παράταξη  που σήμερα υπηρετεί, ως φυσιολογική συνέπεια της πολιτικής του ενασχόλησης με τα κοινά, από την ηλικία των 29 χρόνων. Τα κριτήρια, τόνισε, της επιλογής του ήταν αξιοκρατικά και καθαρώς πολιτικά.
Τέλος ο κ. Δελφάκης ανακοίνωσε πως η επίσημη ομιλία του θα γίνει στις 29 Σεπτεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο.
Στη συνέντευξη τύπου παρέστησαν ο βουλευτής κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο δήμαρχος κ. Κοτσιάνης, η πλειονότητα των συμβούλων της δημοτικής πλειοψηφίας και πολλοί φίλοι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: