Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ

Και τώρα οι δυο τους. Για τον Δελφάκη και τον Παυλή μιλάμε που θα «κονταροχτυπηθούν» μέχρις εσχάτων. Κατ’ αρχήν, δεν πιστεύουμε ότι θα «κονταροχτυπηθούν» σε... άδεια αρένα, δηλαδή χωρίς... θεατές.
Αλλά και θεατές να μην υπάρχουν στις κερκίδες, θα υπάρχουν σίγουρα... βουλευτές, οι οποίοι βουλευτές θα το παίζουν θεατές, ενώ θα είναι πρωταγωνιστές! Πάμε παρακάτω. Τόσο ο Δελφάκης όσο και ο Παυλής, είναι αναγκασμένοι εκ’ των πραγμάτων να αποδείξουν πολλά πράγματα σε όλους αυτούς στους οποίους θα απευθυνθούν ζητώντας την ψήφο τους.
Ο Δελφάκης πρέπει να αποδείξει, και να πείσει πως η υποψηφιότητά του για τον Δήμο Τρίπολης, δεν είναι μια ευκαιριακή υποψηφιότητα. Ότι δεν είναι μια υποψηφιότητα την οποία έβγαλε στον αφρό ο Κοτσιάνης, κι ότι αν δεν ήταν ο Κοτσιάνης τίποτα απ’ αυτά που έγιναν δεν θα γίνονταν.
Ο Παυλής πρέπει να αποδείξει και να πείσει, ότι η δυναμική που παρουσίασε στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, δεν ήταν μια «μαγική εικόνα», αλλά συνεχίζει να υφίσταται και τώρα, εν όψει Δημοτικών εκλογών. Θα πρέπει επίσης να αποδείξει και να πείσει, ότι η υποψηφιότητά του είναι μια «καθαρή» υποψηφιότητα η οποία δεν μπήκε και δεν πρόκειται να μπει σε κανένα «περίεργο βουλευτικό πλυντήριο»! Με λίγα λόγια, να πείσει ότι την υποψηφιότητά του, την έχει «πλύνει» ο ίδιος με τα χέρια του μέσα σε δική του «σκάφη»!
Είπαμε. Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, ενώ η... κομματική καθαριότητα ΔΕΝ είναι...


Δεν υπάρχουν σχόλια: