Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Κώστας Μανδρώνης. Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας με την Ν.Δ


Εκεί στην Ρηγίλλης, άργησαν αλλά στο τέλος κατάλαβαν ότι η κατάσταση στην Αρκαδία για τον υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Δημήτριο Δράκο δεν πήγαινε καλά.
Ομάδα στελεχών που ήρθε την προηγούμενη Τρίτη (Α.Γ, Γ.Χ,ΣΤ.) είχαν συσκέψεις με κομματικά στελέχη και αργά το βράδυ και με γιατρό της πόλης και άκουσαν από πρώτο χέρι τα αυτονόητα.
Η ενότητα της παράταξης μετά το ατόπημα στην δημαρχία ήταν σε μεγάλο κίνδυνο. Και ναι μεν στην δημαρχία θα συμμετείχαν στελέχη της παράταξης του Δημοσθένη και δεν θα μπορούσαν εύκολα να βγάλουν την απογοήτευση τους. Σίγουρα θα τους έκαναν χουνέρι στην περιφέρεια και όχι μόνο ο Δημοσθένης αλλά πιθανόν και ο νομάρχης ο οποίος έχει μυαλό ελέφαντα και δεν ξεχνά ότι η προαλειφόμενη  σαν αντιπεριφερειάρχισα τον είχε εμπλέξει σε νομικές περιπέτειες, και οι σχέσεις της με τους περισσότερους νομαρχιακούς συμβούλους δεν ήταν οι καλλίτερες. Ο Μανδρώνης λοιπόν ήταν η καλλίτερη λύση που ένωνε και έδινε δυναμική στην Ν.Δ στη Αρκαδία και βεβαίως αποκαθιστούσε την τάξη και έσωζε και το γόητρο του βουλευτού της Ν.Δ και γραμματέα του κόμματος.
Αποτελεί λοιπόν μια ακτίνα φωτός για την Ν.Δ μέσα στο κάστρο του Τατούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: