Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ...


Όταν σας λέω εγώ ότι σε αυτές τις Τριπολιτσιώτικες Δημοτικές εκλογές, θα βγουν «πριόνια» και θα πέσουν κορμιά, να με πιστεύετε.
Έγραφα τις προάλλες ότι στον δρόμο του Σμυρνιώτη για την Δημαρχία, είναι έτοιμες να ενεργοποιηθούν «παγίδες-φάκες» τελευταίας τεχνολογίας, και το ίδιο λέω και τώρα. Μία από αυτές τις «φάκες» ίσως η μεγαλύτερη και η πιο αποτελεσματική, είναι του Νομάρχη Κωνσταντόπουλου, ο οποίος μάλιστα απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα, είναι έτοιμος να την ενεργοποιήσει υπό το φως των προβολέων της δημοσιότητας!
Τι θέλω να πω. Ότι όπου να ‘ναι, ο Κωνσταντόπουλος θα βγει φάτσα κάρτα και θα τοποθετηθεί ανοιχτά κατά του Σμυρνιώτη! Η είδηση βέβαια δεν είναι αυτή. Η είδηση, όπως μαθαίνω, είναι πως ο Κωνσταντόπουλος θα παρουσιάσει και αποσπάσματα από δηλώσεις που κατά καιρούς είχε κάνει ο Σμυρνιώτης τόσο για τον ίδιο τον Κωσταντόπουλο όσο και γενικότερα.
Όπως καταλαβαίνετε το παιχνίδι αρχίζει να έχει μπόλικο σασπένς, και κανείς μέχρι τις εκλογές δεν πρόκειται να κοιμάται ήσυχος, όσα υπνωτικά κι αν πάρει. Καλό ξενύχτι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: