Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΓΚΑΛΟΠ «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»!


Τα γκάλοπ, την σήμερον ημέρα, είναι ένα σχετικό χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των υποψηφίων Δημάρχων.
Οι υποψήφιοι, παραγγέλνουν δημοσκοπήσεις προκειμένου να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται, να δουν σε ποιο σημείο βρίσκεται η δημοτικότητα και η αναγνωρησιμότητά τους, να δουν πως περπατάνε, αν περπατάνε με μαγκούρες, με πατερίτσες, ή με αναπηρικά καροτσάκια...
Αφού λοιπόν, πάρουν το γκάλοπ στα χέρια τους, και αφού το μελετήσουν προσεκτικά, το βάζουν στην τσέπη, και αρχίζουν τις προεκλογικές επισκέψεις στις περιοχές που τους ενδιαφέρει. Εκεί, βγάζουν το γκάλοπ απ’ την τσέπη, και το δείχνουν στους πολίτες, σε μια προσπάθεια να τους πείσουν ότι «σαρώνουν» και ότι προηγούνται των άλλων συναδέλφων-αντιπάλων τους και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.
Ένα τέτοιο γκαλοπάκι μαθαίνω πως έχουν στα χέρια τους ο Κοτσιάνης και ο Δελφάκης, το οποίο, σύμφωνα μ’ αυτούς, δείχνει επικράτηση Δελφάκη, και σίγουρη είσοδό του στον δεύτερο γύρο των Καλλικρατικών εκλογών. Κι όμως, αυτό το γκάλοπ, δείχνουν να το αμφισβητούν κάποιοι άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι, αφήνοντας μάλιστα υπόνοιες ότι είναι προϊόν... μαγειρέματος! Και αυτό, το στηρίζουν στο γεγονός ότι μέχρι στιγμής, τόσο η εταιρεία που έκανε την εν λόγω δημοσκόπηση, όσο και το ακριβές χρονικό διάστημα που αυτή έγινε, αποτελούν... επτασφράγιστα μυστικά!



Δεν υπάρχουν σχόλια: