Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ


, πάντως, προτείνει Νίκο Δελφάκη για Τρίπολη και Παρασκευά Παρασκευόπουλο για την (ευρωπαϊκήν και μη, δι’ άπασαν δηλαδή) Γορτυνία. Βέβαια, στεναχωρεί έτσι και εξαγριώνει άλλα ομόδοξα παιδιά-για παράδειγμα τον Δ. Παυλή και τον Κ. Γεωργακόπουλο εν Τριπόλει, τον Γιάννη Γιαννόπουλο εν Γορτυνία, παιδιά τζιμάνια και... από κούνια πράσινα (στα πολιτικά, όχι στα αθλητικά φρονήματα, περί των οποίων αγνοώ τι πρεσβεύουν).
Εξαιτίας της στεναχωρίας και εξαγρίωσης ταύτης, λοιπόν, το Αποστολοπούλειο ήταν μισοάδειο την Τετάρτη το βράδυ, μισογεμάτο για τους αισιόδοξους. Τέλος πάντων ήταν μια, σχετικά, αξιοπρεπής συνάθροιση, με τόσες προσκλήσεις και προσκλητήρια που δέχονται τις τελευταίες ημέρες οι πράσινοι...
Ο κ. Δελφάκης ανέπτυξε (συνοπτικά και περιεκτικά, είναι αλήθεια) το πώς βλέπει τον ρόλο της Αυτοδιοίκησης σε σχέση με την Τοπική Ανάπτυξη. Εκτός της υπουργού τον άκουγε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο Γιώργος Μπαρούτσας. Δεν εθεάθη ο Πέτρος- με εννοείτε ποιον εννοώ.
Και όταν ο Ν.Δ. απεφάνθη ότι «Το ψηφοδέλτιό μας απέχει παρασάγγας από τα άλλα ψηφοδέλτια», παρακαθήμενός μου με ρώτησε δειλά-δειλά «τι δουλειά έχει το... Σάγκα με τα ψηφοδέλτια».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η κυρία Διαμαντοπούλου, κατά την τριήμερη παραμονή της στην Ουάσινγκτον, χρησιμοποίησε για «ορμητήριό» της την εντυπωσιακή σουίτα νούμερο 606 του εμβληματικού «Fairfax», που αρκετά συχνά προσφέρει τις υπηρεσίες του στις οικογένειες Μπους και Κλίντον, ενώ στη γοητεία του είχε υποκύψει ακόμα και η «σιδηρά κυρία» της Βρετανίας κυρία Μάργκαρετ Θάτσερ.Στο τεράστιο υπνοδωμάτιο της δίχωρης σουίτας των 62 τ.μ. ξεχωρίζει το πραγματικά ανυπέρβλητο κρεβάτι, το οποίο «αγκαλιάζουν» μοναδικά κλινοσκεπάσματα του οίκου Fili D’oro. Τα έπιπλα είναι χειροποίητα, ενώ στο καθιστικό κερδίζει τις εντυπώσεις το σκαλισμένο τραπέζι.
Δεν την αφορά οικονομική κρίση που δοκιμάζει τις αντοχές των υπόλοιπων «θνητών» πολιτών αυτής της χώρας