Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ

Αφού όλοι «παίζουν» με την εκλογολογία, ας «παίξουμε» κι εμείς, κι ας τσεκάρουμε έστω και πρόχειρα μερικά ονοματάκια υποψηφίων Δημοτικών συμβούλων που πολύ πιθανόν να αποδειχθούν «χρυσορυχεία» για τους υποψήφιους Δήμαρχους Τρίπολης.
  • Υπάρχει κανείς που να αμφιβάλλει ότι απ’ αυτές τις Δημοτικές εκλογές δεν θα βγει ενισχυμένος ο Τζιούμης που φιγουράρει στον συνδυασμό του Δελφάκη; Δεν νομίζω. Όλοι λένε πως ανάλογα με το ποσοστό που θα πάρει, θα εξαρτηθούν πολλά πράγματα για το Δημαρχιακό του μέλλον.
  • Συμπάθειες που αναμένεται να μεταφραστούν σε ψήφους, διαθέτουν από τον συνδυασμό του Δελφάκη και η Δώρα η Μπρακουμάτσου, και ο Ηλίας ο Κούρος, ενώ θα περιμένουμε να δούμε πως θα τα πάει και ο Γιάννης Παπαγεωργάκης γιος του Βασίλη Παπαγεωργάκη, που αποφάσισε να πάρει το «βάπτισμα του πυρός» και να ασχοληθεί με τα κοινά.
  • Ο συνδυασμός του Παυλή, σαφώς και παίρνει πόντους με την παρουσία του Κακλαμάνου και του Λαγού, που θεωρούνται «υποψηφιότητες-κλειδιά». Αξιοσημείωτη στον ίδιο συνδυασμό και η υποψηφιότητα του γιατρού Γιώργου Παπασταματάκη που επιμένει στην αυτοδιοικητική του παρουσία, αλλά και αυτή του Τριαντάφυλλου Σωτηρόπουλου που κατά το παρελθόν είχε δώσει θετικά δείγματα γραφής στα Δημοτικά δρώμενα. Άσσος στο μανίκι του Παυλή, μπορεί να θεωρηθεί  και ο Τσιαμούλος, ενώ ο Βόσνος κάνει ότι μπορεί.
  • Σαφέστατα ο Γιώργος Ραδαίος, ενισχύει τον συνδυασμό του Κώστα Γεωργακόπουλου, από πολλές πλευρές.
  • Για τον συνδυασμό του Σμυρνιώτη, που κάνει προσπάθειες για «πάντρεμα» παλιών και νέων, υποψηφιοτήτων, τσεκάρω τα ονόματα του Σαββάκη και του Ταλούμη, του συνάδελφου Σταύρου Κουκάκη, του Βαγγέλλη Ράλλη και του Γιάννη Μπόζου. Φυσικά δεν ξεχνάω ούτε τον «Καρατζαφερικό» Νίκο Κωνσταντόπουλο, ούτε τον «δεξιόσταυρο» Καρλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: