Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΩΝ


και συγκεκριμένων υποψηφίων ο προεδρικός λόγος:
-         Ο Δημ. Δράκος είναι δοκιμασμένος, έμπειρος στα θέματα της Αυτοδιοίκησης, είναι απαραίτητος τώρα με τον... ανάπηρο Καλλικράτη. Θα είναι ο πρώτος αιρετός Περιφερειάρχης Πελοποννήσου. (σ.σ.: Τρελό χειροκρότημα από Δράκο και... Τατούλη, που (αν) παρακολουθούσε μακρόθεν την ομιλία-λέμε, γράφουμε δηλ. και καμιά λαμακία για να περάσει η ώρα, ουπς!, συγγνώμη, για να γεμίσει η στήλη!). Απέναντι στον Δ. ΔΡ. είναι αυτός που στηρίζουν οι δυνάμεις του Μνημονίου, μεταλλαγμένος και εξαρτημένος από αυτές τις δυνάμεις (σ.σ.: ποιος είναι αυτός, ποιος είναι ο εξαρτημένος, ποιος ο μεταλλαγμένος..., δεν πάει το μυαλό μου ούτε ακούστηκε όνομα!).

-         Ο Κ. Μανδρώνης και η επιλογή του ως αντιπεριφερειάρχη δίνει στην Αρκαδία ανανέωση, ελπίδα, φτερά (σ.σ.: Δεν σχολιάζω!).
-         Ο Γ. Σμυρνιώτης είναι νέος άνθρωπος, επιστήμονας, καταξιωμένος, αυτοδιοικητικός, από παραδοσιακή οικογένεια με δράση κοινωνική, αθλητική, γνήσιος εκπρόσωπος της τοπικής κοινωνίας...
Συγκινήθηκε και χάρηκε η (παρούσα εν Αποστολοπουλείω) τοπική κοινωνία και ξέσπασε στο προτελευταίο δυνατό και παρατεταμένο χειροκρότημα. Το τελευταίο δόθηκε, όταν ο Αντ. Σαμαράς φώναξε: «Σας φέρνω μήνυμα νίκης από παντού! Κι αν θέλουν γενικές εκλογές, εδώ είμαστε!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: