Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Συναντήσεις

Χθες επισκέφθηκε το Αργος ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Δημήτρης Αβραμόπουλος προκειμένου να ενισχύσει τις υποψηφιότητες της Νέας Δημοκρατίας τόσο στην Περιφέρεια όσο και στους Δήμους της Αργολίδας. Αλλά και ο γραμματέας της Ν.Δ. Ανδρέας Λυκουρέτζος είχε συνάντηση με το δήμαρχο Ναυπλίου – και εκ νέου υποψήφιο- Παν. Αναγνωσταρά, ενώ στο Αργος βρέθηκε ο ευρωβουλευτής του ίδιου κόμματος  Κώστας Πουπάκης , επικεφαλής ομάδας συνδικαλιστών.
Μπεγλίτης – Ρέππας  
Από πλευράς ΠΑΣΟΚ οι κινητοποιήσεις δεν είναι αμελητέες. Έστω και την τελευταία στιγμή μεγάλη κομματική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στη  Κορινθία, όπου παρέστη και ο Αναπληρωτής Υπουργός Αμυνας κ. Μπεγλίτης, ο οποίος κινητοποιείται πλέον  ενεργά υπέρ του Τατούλη, ενώ τη επομένη εθεάθη στο Φενεό, όπου ενεργοποιούσε τους εκεί κατοίκους υπέρ του ΠΑΣΟΚ.
Αλλά και ο Δημήτρης Ρέππας με μήνυμά του προτρέπει τους πολίτες να ψηφίσουν Πέτρο Τατούλη, γιατί όπως λέει: «Η περιφερειακή αυτοδιοίκηση γίνεται πραγματικότητα. Αυτή η αλλαγή  έχει εθνική διάσταση. Στηρίζουμε Νέα Πελοπόννησο και Πέτρο Τατούλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: