Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΟΡΑ!


Οποία συμφορά και οποία δυστυχία να «ανακαλύπτει» καθυστερημένα ο κ. Σαραβάκος ότι «το πρόγραμμα του Π. Τατούλη δεν περιέχει... ξεκάθαρες προτάσεις». Και αναγκάζεται, πλέον, ο άνθρωπος να εγκαταλείψει το σκάφος «Νέα Πελοπόννησος» μεσοπέλαγα... Είναι, βέβαια, και ένα άλλο ζητηματάκι που οδήγησε στην απόσυρση-αποσκίρτηση: ποιοι εκλέγονται ως περιφερειακοί σύμβουλοι στην Αργολίδα... Φυσικά οι λόγοι της αποχώρησης είναι, πιθανότατα, άλλοι, εικαζόμενοι αλλά όχι ομολογούμενοι. Έτσι γίνεται, συνήθως, στην πολιτική ζωή.

Αλλά και το Γραφείο Τύπου της «Νέας Πελοποννήσου»... «Ανακαλύπτει» τώρα ότι ο κ. Σαραβάκος «δεν διαθέτει ήθος, εντιμότητα και υπερηφάνεια»! Στοιχεία, όμως, τα οποία διέθετε μέχρι προχθές που αποτελούσε σημαίνουν στέλεχος της παράταξης... Τραγωδία! Και κάτι θυμίζει, κάτι θυμίζει η «ανακάλυψη» και, στη συνέχεια η «αποτίμηση» του αποκαλύψαντος εκ μέρους της τέως παράταξής του. Κάτι θυμίζει, κάποια ανάλογη σύγκρουση-αλλά αυτή τουλάχιστον διεξήχθη και έληξε προεκλογικά. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι ακριβώς..., ίσως κάποιος αναγνώστης μπορεί να βοηθήσει.
Και την Κυριακή οι Μωραΐτες θα αποφασίσουν αν θέλουν «Νέα Πελοπόννησο» ή «Δυνατή Πελοπόννησο». Αν μπορούσαμε να έχουμε μία «Νέα και Δυνατή Πελοπόννησο» και, συνεπώς, υγιή και ευτυχισμένη... Αυτή κανείς δεν μας την τάζει-μάλλον δεν το σκέφτηκαν, αλλιώς θα το έταζαν. Δεν στοιχίζει το τάξιμο-έχουμε, άλλωστε, πείρα (πικρή) από προεκλογικά ταξίματα. Όπως και από... προγαμιαία κάποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: