Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Γάτος γράφει, γάτος σκούζει 4-7-11 (Το μέλι και η γριά)

Το μέλι και η γριά
Συνεργασία στα λόγια και τοποθετήσεις για χαίδεμα αυτιών. Τι εννοείτε κύριε περιφερειάρχα όταν λέτε πως το θέμα της Μεγαλόπολης δεν είναι θέμα ποσοστών; Τότε αλήθεια γιατί στην εισήγησή σας διεκδικείτε το 50% του λιγνιτικού τέλους; Ποια συνεργασία εννοείτε όταν αγνοείτε το δήμο Μεγαλόπολης και δεν δίνετε μια θέση στους ενεργειακούς Δημάρχους ούτε και στην επιτροπή που φτιάχνετε; Καλά τα λέει ο Πετράκος στο Περιφερειακό! Μέλι είναι το λιγνιτόσημο και ωσάν τη γριά θέλετε και εσείς να βάλετε τα δάχτυλα μέσα!

Ποιος κανονισμός;
Τι λέει ο κανονισμός πρόεδρε μου για τη συζήτηση των θεμάτων; Δίνει χρόνο; 2,5 και πλέον ώρες η κουβέντα για το λιγνιτόσημο, τοποθετήσεις, εισηγήσεις, δευτεραλογίες και όρεξη να χουμε! Προβλέπει πρόεδρε μου 2,5 ώρες κουβεντολόι για ένα θέμα; Και το λιγνιτόσημο ήταν το 1ο από Τα 22 θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης!


Στις 26 Ιούλη η Πετρινού
Δεν με γελά η μνήμη μου Δήμαρχε είχες πει 19 Ιούλη η δημοπράτηση της πλατείας Πετρινού. Τώρα διαβάζουμε πως δημοπρατείτε στις 26 Ιούλη… θα μου πεις ποιο το πρόβλημα… να σκέφτομαι όπως πήγε από 19 στις 26 μήπως πάει Αύγουστο και μετά Σεπτέμβρη και ου το καθεξής!

Οι πρώην Δήμαρχοι και οι μελέτες…
Καλά τα είπαν οι πρώην Δήμαρχοι του λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης για μελέτες ασθενειών , για μελέτες θνησιμότητας. Μόνο που αναρωτιέμαι γιατί δεν τις ανέθεσαν εκείνοι τόσα χρόνια που λαμβάνουν το λιγνιτικό τέλος και περιμένουν τώρα από άλλους να το πράξουν…

Τα πήρε στο κρανίο ο Γιαννακούρας
Εισηγήθηκε 50-50 το λιγνιτόσημο και η δυσαρέσκεια συσσωρεύτηκε στο πρόσωπο του. Τώρα πως γίνεται να λέει ο αντιπεριφερειάρχης της Αρκαδίας πως στηρίζει το λιγνιτόσημο να πάει στο λεκανοπέδιο «τελεία και παύλα» και απ την άλλη εισηγείται φιφτι – φίφτι δεν ξέρω να σας πω.. είναι άλλη λογική αυτή, νέα όπως είπε και ο Δράκος! Και εμείς ως κοινοί θνητοί ε αδυνατούμε να την πιάσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: