Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Πολιτιστικό καλοκαίρι με.. μαγική σφαίρα!

Πολιτιστικό καλοκαίρι με.. μαγική σφαίρα!
Ανάποδα σαν τον κάβουρα! Μα είναι πράγματα τούτα κύριε Μίλτο μας; Λίγο ανάποδα τα πήγατε! Ξέρετε όταν διοργανώνουμε εκδηλώσεις φροντίζουμε να βγάλουμε τα ενημερωτικά φυλλάδια πριν την έναρξή τους και να τα μοιράσουμε, επίσης φροντίζουμε την συνέντευξη τύπου κι αυτήν νωρίτερα να την κάνουμε… αν οι εκδηλώσεις έχουν ξεκινήσει δεν έχει νόημα! Να σήμερα τα είπες στους δημοσιογράφους , σήμερα σου δώσανε και τα φυλλάδια! Έλα όμως που το πολιτιστικό καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει! Με χρονοκαθυστέρησης εργάζεστε κύριε Κοκκινάκο μου;
Από ωραία λόγια…
Έλεγα και εγώ! Όλοι τα είπανε μόνο η περιφέρεια είχε μείνει αλλά να τη και αυτή! Φαρδύ πλατύ το δελτίο τύπου για την πολιτική προστασία και την ετοιμότητα. Για τους εξοπλισμούς και για την άριστη συνεργασία… Για εκείνα τα οχήματα όμως που δεν έχουν οδηγούς κανείς δεν μας είπε τίποτα και φυσικά στο δελτίο τύπου ούτε.. λεξούλα! Το σταυρό μας ας κάνουμε φωτιές να μην έχουμε!

Θα είχανε δουλειά φαίνεται!

Δεν πάτησε το ποδαράκι του κανείς στο Πλάτωμα! Τι κι αν η κινητοποίηση ήταν γνωστή τι κι αν το θέμα είναι μείζον και καυτό! Είχαν άλλες δουλειές να κάνουν και στο Δήμο και στην Περιφέρεια. Ένα τηλέφωνο πήρε μόνο ο Ταλούμης έτσι για να μάθει ο άνθρωπος τι ώρα να πάει τα απορριμματοφόρα στο Πλάτωμα. Μια τρύπα στο νερό δηλαδή κύριε Τσιαμούλο μου! Κλείσατε 6 ώρες τη χωματερή, κανείς αιρετός δεν ήρθε να σας πει λέξη και εν τέλει; Μόλις την ανοίξατε πάλι άρχισαν να φτάνουν σωρηδόν τα σκουπιδιάρικα! Μια χαρά!

Μόνο επιχορηγήσεις η δουλειά σας δήμαρχε;
Τι ναι και τούτο βρε παιδί μου σε κάθε δημοτικό συμβούλιο; Τουλάχιστον καμιά δεκαριά θέματα έρχονται για επιχορηγήσεις. Γιορτάζει το ένα χωριό, το άλλο, το τάδε ξωκλήσι, ο δείνα σύλλογος. Όλοι ζητάνε λεφτά μιας και ξέρετε, μάθανε πως… πλακώσανε και οι γύφτοι! Μήπως έτσι την πάτησες Δήμαρχε μου; Ε μα πώς να εξηγήσω την κάθε πρόσκληση αλλιώς! Επιχορηγήσεις – επιχορηγήσεις και ξανά επιχορηγήσεις και κάπου εκεί ανάμεσα και κανένα θέμα… 
Και τώρα.. έλεγχος!
Είχε δεν είχε ο Σάββας τους έφερε τους ελεγκτές! Έτσι διάβασα στο blog Που καλημερίζει την Αρκαδία. Έδωσε εντολή ο Αποστολόπουλος αφού πρώτα ο Σαββάκης του είχε στείλει τον φάκελο με όλα τα στοιχεία για να τα μελετήσει και να κρίνει αν ο έλεγχος είναι απαραίτητος . ο Γραμματέας της αποκεντρωμένης έκρινε πως πρέπει να γίνει έλεγχος και εγώ αναρωτιέμαι τώρα τι να λέει ο Σαββάκης; Διότι αν ενθυμούμαι καλώς και ενθυμούμαι, είχε πει πως δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα ο Αποστολόπουλος διότι εκείνος θα έστελνε το φάκελο μετά το Ραγκούση στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου! Να όμως που τελικά ο πολυπόθητος για το Σαββάκη έλεγχος διατάχθηκε από τον φορέα εκείνο τον οποίο ήθελε να υπερπηδήσει ο αντιδήμαρχος… αλλά δεν βαριέσαι, έλεγχος να γίνει και ό,τι γίνει!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: