Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

«ΑΛΛΑΛΟΥΜ» ΣΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΙΑ

Αν το ΠΑΣΟΚ είναι με την πλάτη στον τοίχο, στο Δήμο Τρίπολης, εν όψει δημοτικών εκλογών, ακριβώς το ίδιο είναι και η ΝΔ στην Γορτυνία, με όλη αυτή την ιστορία του Κούλη και του Αποσκίτη! Στο Δήμο Τρίπολης το ΠΑΣΟΚ δίνει χρίσμα στον Δελφάκη, και ο Παυλής μπαίνει στο παιχνίδι σας ανεξάρτητος. Στη Γορτυνία, η ΝΔ δίνει χρίσμα στον Κούλη, και ο Αποσκίτης αποφασίζει να «παίξει μπάλα» κι αυτός σαν ανεξάρτητος.

Ο Κούλης θεωρεί ότι με αυτό το σκηνικό, το κόμμα δεν εμφανίζεται ενωμένο, και ότι ο κίνδυνος να χάσει η ΝΔ την Γορτυνία είναι και ορατός και αισθητός. Από την στιγμή λοιπόν που ο Αποσκίτης επιμένει στην ανεξάρτητη υποψηφιότητά του, και δεν συντάσσεται με τον Κούλη για κοινή κάθοδό τους στις εκλογές, το πράγμα μπερδεύεται. Και μέσα σε όλο αυτό το μπέρδεμα, ο Κούλης αποφασίζει να αποσύρει την Δημαρχιακή υποψηφιότητά του. Στο σημείο αυτό, αξίζει να τονίσουμε και να υπενθυμίσουμε τις πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις του Αρκά Γραμματέα της ΝΔ Λυκουρέντζου ο οποίος αναφερόμενος στην περίπτωση της Γορτυνίας, ήταν κάθετος και σαφέστατος, λέγοντας πως «η ΝΔ στηρίζει την υποψηφιότητα του Κούλη, και ότι αυτοί που θέλουν να καλλιεργήσουν και να συντηρήσουν την οικογενειοκρατία στην περιοχή βρίσκονται απέναντι στις αποφάσεις του κόμματος».
Τι γίνεται λοιπόν τώρα; Θα βγει η ΝΔ στο προεκλογικό μπαλκόνι μαζί με αυτούς που κατά την άποψη του Λυκουρέντζου, θέλουν να εγκαθιδρύσουν την οικογενειοκρατία, και θα ζητήσει από τους πολίτες να τους ψηφίσουν; Άσε που κάποιες πληροφορίες λένε ότι ένας σημαντικός αριθμός ψηφοφόρων που θα στήριζαν και θα ψήφιζαν Κούλη, τώρα προσανατολίζονται προς... Γιάννη Γιαννόπουλο μεριά. Ο Γιαννόπουλος είναι Πασόκος, αλλά σ’ αυτές τις εκλογές κατεβαίνει σαν ανεξάρτητος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: