Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΕΣ...


Τα σκήπτρα του παρασκηνίου βέβαια στην Γορτυνία, τα κατέχει η ΝΔ. Και μιλάμε για εντελώς... ταχυδακτυλουργικά παρασκηνιακά σκήπτρα. Η ΝΔ έδωσε νωρίς νωρίς το χρίσμα του υποψήφιου Δήμαρχου στον Στάθη Κούλη, όμως ως δια μαγείας αυτή την στιγμή το χρίσμα δεν το έχει ο Κούλης αλλά ο Αποσκίτης, ο οποίος Αποσκίτης από την στιγμή που ο Κούλης πήρε το χρίσμα, ανακοίνωσε ότι θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος.
Άσε που δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η εν λόγω... ανατροπή έγινε κατά την διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του Σαμαρά στην Γορτυνία, και ότι ο Σαμαράς πήγε εκεί γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο: (Για να δώσει τα συχαρίκια στον Αποσκίτη! Είναι φως φανάρι, λένε, ότι η προώθηση του Αποσκίτη είναι αυστηρά προσωπική επιλογή του Αντουάν, οπότε αυτό που απομένει να μάθουμε είναι απλό: Αφού ο Σαμαράς ήθελε εξ’ αρχής τον Αποσκίτη, για ποιον λόγο έσπευσε η ΝΔ να δώσει χρίσμα στον Κούλη;
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κούλης διέβλεψε τον κίνδυνο του να χάσει η ΝΔ τον Δήμο Γορτυνίας από την στιγμή που δεν θα κατέβαινε ενωμένη στις εκλογές, και ζήτησε από το κόμμα να πείσει τον Αποσκίτη να αποσύρει την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του, και όταν αυτό δεν έγινε, αναγκάστηκε να αποσύρει αυτός την δική του. Ακόμα κι έτσι να έγινε, δεν πιστεύω ότι η ανησυχία του Κούλη για ήττα της ΝΔ στην περιοχή, ήταν αβάσιμη και αδικαιολόγητη. Και κάτι ακόμα: Αν όντως έχουν βάση οι φήμες των τελευταίων ημερών, ότι ένα σοβαρό ποσοστό ψηφοφόρων του Κούλη, κατευθύνεται βουρ προς την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γιάννη Γιαννόπουλου, τότε τα πράγματα για την ΝΔ στη Γορτυνία, δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Είναι ακόμα χειρότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: