Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ... ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ


Είναι αλήθεια, ότι κάποια μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ ήθελαν τον Μπαρούτσα σαν υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη στον συνδυασμό του Τατούλη. Είναι αλήθεια, ότι ο Τατούλης δεν ήθελε κάτι τέτοιο. Είναι αλήθεια ότι το ΠΑΣΟΚ, εγγράφως έθεσε τον Μπαρούτσα σαν υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη με τον Τατούλη.
Είναι αλήθεια ότι ο Τατούλης, αγνόησε παντελώς αυτήν την «πράσινη» επιθυμία, και γνωστοποίησε στο ΠΑΣΟΚ ότι θα αφήσει τον Μπαρούτσα εκτός ψηφοδελτίου, όπως και τελικά έκανε. Είναι αλήθεια, ότι μετά απ’ αυτό ο Μπαρούτσας εξοργίστηκε. Είναι αλήθεια, ότι μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου, στο γραφείο του Τατούλη στην Τρίπολη, παίζονταν κυριολεκτικά ένα θρίλερ άνευ προηγουμένου, με τον Τατούλη να μην οπισθοχωρεί με τίποτα, παρ’ όλες τις «πράσινες» τηλεφωνικές ενοχλήσεις που είχε για αλλαγή πορείας πλεύσης του. Είναι αλήθεια, ότι μετά την τελεσίδικη απόφαση του Τατούλη να αφήσει εκτός του Μπαρούτσα, επισημοποιήθηκε και η προσχώρηση προσώπων στον συνδυασμό του Πετράν, τα οποία δεν θα προσχωρούσαν αν ο Μπαρούτσας ορίζονταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης.
Τους ακριβείς λόγους που ο Τατούλης δεν επιθυμούσε τον Μπαρούτσα δεν μπορούμε να τους γνωρίζουμε, ή μάλλον δεν τους γνωρίζουμε όλους. Τους γνωρίζουν όμως όλα τα πράσινα μεγαλοστελέχη της Ιπποκράτους, από την στιγμή που επ’ αυτού τους έχει ενημερώσει λεπτομερώς ο ίδιος ο Τατούλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: