Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΝΩΡΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ

Μπορεί οι παλιοί να μην έχουν παραδώσει ακόμα, και οι νέοι να μην έχουν αναλάβει ακόμα έργο μέσα στον Δήμο της Τρίπολης, κάποιες... τρικλοποδιές όμως έκαναν την εμφάνισή τους στο προσκήνιο. Υπό αυτό το πρίσμα, πολύ καλά έκανε η πλευρά του Παυλή που γνωστοποίησε ότι ο Τζίμης, δεν ενδιαφέρεται να είναι πάλι υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας, και ότι σαν στόχος του θα παραμείνει η διεκδίκηση της Δημαρχίας στις επόμενες Δημοτικές εκλογές. Και λέμε ότι έκανε πολύ καλά, διότι τις τελευταίες μέρες, άρχισαν να κυκλοφορούν στην πιάτσα, διάφορα πονηρά σενάρια, που έλεγαν, πως ο Παυλής θα παραμείνεις την ηγεσία της παράταξής του, και όταν έρθουν οι βουλευτικές εκλογές, θα δώσει το «δαχτυλίδι» σε κάποιον άλλον, και στη συνέχεια θα πορευθεί σαν υποψήφιος βουλευτής.
Το ωραίο είναι μάλιστα ότι κυκλοφόρησε μέχρι και όνομα συγκεκριμένου προσώπου, το οποίο υποτίθεται ότι θα είναι ο αποδέκτης του εν λόγω «δαχτυλιδιού»!
Υπάρχει έστω και ένας που να πιστεύει ότι τα εν λόγω σενάρια δεν κινούνται εκ του πονηρού και δεν υποκρύπτουν σκοπιμότητες; Και για να το εμβαθύνουμε λιγάκι το πράγμα, υπάρχει έστω και ένας που να πιστεύει ότι αυτά τα σενάρια δεν έχουν πράσινη απόχρωση και αφετηρία; Δεν νομίζω. Πόσο μάλιστα ο Παυλής που δεν είναι και κανένας χθεσινός στο κουρμπέτι. Πήρε χαμπάρι τι πάει να γίνει με αυτά τα σενάρια, και έσπευσε να τους ρίξει... Αζαξ για να τα κάνει αόρατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: