Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ο ΦΩΤΗΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Εκλογικές χαρές και πανηγύρια, δεν είχαμε όμως μόνο από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, αλλά και από πλευράς Κουβέλη. Ιδού τι δηλώνει ο Φώτης: «Το εκλογικό αποτέλεσμα καταγράφει την βασιμότητα και την δυναμική των προτάσεων που έκανε η «Δημοκρατική Αριστερά» για Τοπική Αυτοδιοίκηση ακηδεμόνευτη από κόμματα» και πρόσθεσε: «Χαιρετίζουμε τους πολίτες που στήριξαν τις επιλογές μας, και οδήγησαν σε νικηφόρα αποτελέσματα σε όλη την Ελλάδα».

Εντάξει ρε συ Φώτη. Ο Καμίνης και ο Μπουτάρης νίκησαν έστω και με το ζόρι, όμως αυτός ο «δικός σας» ο Δελφάκης, τον οποίο στηρίξατε μαζί με το ΠΑΣΟΚ εδώ στη Τρίπολη, δεν τα πήγε και τόσο καλά. Άραγε θα τον προπονήσετε ακόμα πιο καλά για να του  ξαναδώσετε εσείς και το ΠΑΣΟΚ χρίσμα υποψήφιου Δήμαρχου στις επόμενες τοπικές εκλογές, ή μήπως την άλλη φορά θα του δώσετε μόνο εσείς το χρίσμα;
Λοιπόν, έχουμε και λέμε: «Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται», και είναι ορατό ότι ο Κουβέλης ονειρεύεται διευρυμένη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ. Αυτό προσπαθεί να «πουλήσει» στον Παπανδρέου. Εκδούλευση πουλάει, όμως το ΠΑΣΟΚ έχει αποδείξει πως ξέρει να «καταπίνει» τους «Κουβέληδες». Ελάχιστοι διασώθηκαν. Άρα για να έχουν ελπίδες οι τελευταίοι Πασοκίζοντες της «ανανέωσης» θα πρέπει να κόψουν τις κομπορημοσύνες και να σπεύσουν να ενταχθούν στο ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: