Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΜΟΥΝΑ...


Μήπως το ΠΑΣΟΚ είναι ενωμένο και δυνατό στην Μεγαλόπολη; Οι «πράσινοι» Μεγαλοπολίτες καλούνται να ψηφίσουν ή τον Μπούρα ή τον Τσιριγώτη.
Το ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές είχε εκδηλώσει κεραυνοβόλο έρωτα προς το πρόσωπο του Μπούρα και του είχε δώσει το χρισματάκι, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον Τσιριγώτη. Τώρα, εν όψει Καλλικρατικών εκλογών, το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να στείλει την «χρισματούχο ανθοδέσμη» στον Τσιριγώτη, αφήνοντας ελεύθερο τον Μπούρα, τον οποίο Μπούρα θα ψηφίσουν και Πασόκοι και Νεοδημοκράτες! Ότι είχε γίνει δηλαδή και στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές στην Μεγαλόπολη. Πως νομίζετε ότι έγινε Δήμαρχος ο Μπούρας; Επίσημος «πράσινος» χρισματούχος ήταν, τον ψήφισαν οι Πασόκοι, και επειδή ήταν (και συνεχίζει να είναι) ιδιαίτερα αγαπητός και σε ουκ ολίγους Νεοδημοκράτες, τον ψήφισαν κι αυτοί, και τέλος καλό όλα καλά, και γι’ αυτόν, και για το ΠΑΣΟΚ!
Τώρα όμως τι γίνεται; Θα καταφέρει ο Τσιριγώτης να κάνει αυτό που είχε κάνει και ο Μπούρας; Πόσο εύκολο είναι να κάνει κάτι τέτοιο, αφού ο εφιάλτης της διάσπασης έχει εγκατασταθεί κι εκεί; Βράσε ρύζι, και άσε το ΠΑΣΟΚ να σφυρίζει...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ γάτε,
Επειδή σου ξεφεύγουν κάποιες λεπτομέρειες να σου τις θυμίσω.
Ο κ. Μπούρας εξελέγη Δήμαρχος χωρίς καμία κομματική στήριξη στις εκλογές του 2006 αλλά με την καλύτερη στήριξη, την στήριξη του λαού της Μεγαλόπολης και των χωριών της. Το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ από το 1994 έως και σήμερα, το 2010 το λαμβάνει ανελλιπώς ο πρώην δήμαρχος κ. Τσιριγώτης. Επομένως τις εκλογές του 2006 τις έχασε ως χρισματούχος του ΠΑΣΟΚ.